Kategóriák

Gyártók

Reklám
Advertising
Advertising

Bringacsere program 2012

A CSALÁDNAK MEGTAKARÍTÁS NEKED ÚJ BICIKLI!

Most akár 60% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ ÚJ BRINGÁT...

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni DISZKONTBIKE.HU webáruház rendszerének, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem
kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A DISZKONTBIKE.HU webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 • A kínált termékek kategória besorolása
 • Rendelési információk ismertetése
 • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 • Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
 • Az elállási jog ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 • Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok

 • Üzemeltető: Metal Tech 90 Kft.
 • Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Nánási utca 52.
 • Adószám: 13225117-2-09
 • Nyilvántartási szám: 09-09-010433
 • Szerződés nyelve: Magyar
 • Elektronikus elérhetőség: bea@metaltech90.hu
 • Weboldal: http://www.diszkontbike.hu/
 • Telefonos elérhetőség: 06-52/561-040

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A DISZKONTBIKE.HU webáruház kínálatában .. találhatók meg. Ezen termékek áruházunkból elektronikus úton rendelhetők meg.

A termékkategóriák változtatásának jogát a piaci igényektől függően fenntartjuk!

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt (27%) áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

Rendelési információk

Játék vásárlás regisztráció nélkül nem lehetséges, azonban a kosár tartalma regisztráció nélkül is megnézhető és módosítható.

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9:00-tól 18:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. A DISZKONTBIKE.HU webáruház rendszere minden e-mailben jelzi (a regisztrációkor megadott e-mail címre) a megrendelés feldolgozását. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-10 munkanapon belül. A termékek szállítási határidejéről külön csak abban az esetben értesítjük, ha ez eltér az általános teljesítés időtartamától. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

A szállítás módja, feltételei

Utánvét választása esetén a megrendelt termék árát a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni. A számlát és a garancia levelet (amennyiben nem a számla adja a garanciát) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő  előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére átutalással, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Vásárlás esetén, Magyarország egész területén a szállítási költség előreutalásnál:

Csomagsúly Szállítási díj (Ft)
0,1 - 1 kg 1175
1,1 - 2 kg 1270
2,1 - 3 kg 1360
3,1 - 4 kg 1455
4,1 - 5 kg 1533
5,1 - 10 kg 1814
10,1 – 15 kg 2085
15,1 - 50 kg 3290

Ezen felül Belföldi COD – Utánvét esetén a különszolgáltatás díja:

Vásárlás összege Utánvét díj (Ft, nettó)
1 – 50.000 Ft-ig 400
50.001 – 100.000 Ft-ig 800
100.001 – 300.000 Ft-ig 1.500
300.001 – 500.000 Ft-ig 3.000

 

Házhoz szállítás, információk

 • A csomagot a szállítás és a termékek vételárán kívül semmilyen egyéb költség nem terheli.
 • A vételárat és az esetleges szállítási költséget a kézbesítőnek, áru átvételkor kell kifizetni.
 • A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a 06-52/561-040 -es telefonszámon kérhető információ.
 • A számlát a csomag tartalmazza.
 • Kézbesítéskor a csomagot célszerű megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A megrendelt terméket kizárólag a Futár útján juttatjuk el a megrendelőhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon, 9 és 18 óra között történik (amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet vagy olyan címet megadni, ahol biztosan át tudják venni a terméket). A vételárat és az esetleges szállítási költséget a kézbesítőnek, áru átvételkor kell kifizetni.

Abban az esetben, ha az Ön által megrendelt termék megtalálható raktárunkban, a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a megerősítés/visszaigazolás után kb. 3-10 munkanapon belül megérkezik. A raktáron nem lévő termékek esetén a megadott elérhetőségek egyikén tájékoztatjuk a termék várható beérkezéséről.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Személyes átvétel

A megrendelt árut a megrendelés telefonos visszaigazolása után, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted üzletünkben, melynek címe: 4220 Hajdúböszörmény , Csomaközy A. utca 2.

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9.00-18.00 óráig.

Szállítási díjat vagy kezelési költséget ebben az esetben természetesen nem számítunk fel.

 

Fizetési módok az Áruházban

Utánvétes fizetés
A csomag ellenértékét Ön a kézbesítőnek, készpénzben, Forintban adja át a csomag átvételekor. Ez esetben sem számolunk fel semmilyen kezelési díjat.


A rendelés értéke átutalással is kiegyenlíthető.

Átutalásos fizetés esetén csak az átutalás megérkezése után van lehetőség az áru helyszíni átvételére vagy a kiszállítás indítására. Az átutalásnak legkésőbb 5 napon belül meg kell érkeznie a számlaszámára, ellenkező esetben a megrendelést töröljük.Kérem az átutalást a következő adatokra küldje:

Számlatulajdonos: Győri Beáta
Számlaszám: 11738008-29908983
Bank: OTP Bank Nyrt.

(A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a rendelés számát!)


Fizetés személyes csomagátvétel esetén

Amennyiben a csomagja már átvehető, értesítjük Önt s ezt követően lehetősége van személyesen kifizetni a csomag elenértékét.

 

Visszavásárlási garancia

Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek és 8 napon belül visszaküldi hozzánk, - az alábbiakban rögzített feltételekkel - visszafizetjük az árát.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a DISZKONTBIKE.HU köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.

Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli.

Vásárlási szándékától – indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül – rendelése feldolgozási folyamata során is elállhat. Segítségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.

 

Garancia

Garanciát adunk minden termékünkre az átvételtől számított 12 hónapig.

Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.

Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 8 napon belül kiderül, a terméket kicseréljük.
Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben a DISZKONTBIKE.HU,-t a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

A DISZKONTBIKE.HU további szavatossági és jótállási felelosségére, valamint vitás esetekben a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

 

Elállás joga

Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek és 8 napon belül visszaküldi hozzánk, - az alábbiakban rögzített feltételekkel - visszafizetjük az árát.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a DISZKONTBIKE.HU köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.

Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen (hiszen szeretnénk azt újra értékesíteni), vagy ha már felbontotta a termék csomagolását, akkor ügyeljen arra, hogy a csomagolás részei, a termék és annak tartozékai, valamint a leírása is sértetlen állapotban mind meglegyen.

Vásárlási szándékától – indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül – rendelése feldolgozási folyamata során is elállhat. Segítségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.

 

Adatkezelési információk

A DISZKONTBIKE.HU webáruház használata során az üzemeltető részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az üzemeltető alvállalkozója. (Pl: Futár, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a DISZKONTBIKE.HU kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a DISZKONTBIKE.HU a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A DISZKONTBIKE.HU webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@minikids.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A DISZKONTBIKE.HU webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja áruházunk általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A kötetet a kar oktatóinak kutatótevékenységére épülő írásaiból szerkesztettük. Az igen sokszínű témát három latin közmondás köré gyűjtöttük.<p><i>HISTORIA EST MATISTRA VITAE</i></p>Az első tematikai egységben a történetiség szempontja érvényesül, melyen belül a Magyar Külügyi Társaság tevékenységével foglalkozik a szerző a „Magyar Külpolitika” c. folyóirat elemzésén keresztül. A másik két írás módszertani szempontból keltheti fel az érdeklődést. Olyan módszereket mutatnak be (oral history, tartalomelemzés), amelyek a történelemmel professzionális módon foglalkozó kutatók számára lehet hasznos.<p><i>MEMENTO HOMINEM ESSE!</i></p>Ebben a szerkezeti részbe a szociális vonatkozású írásokat helyezte el a szerkesztő. Közelebbről: szociálpedagógusok szupervíziója, gyermekvédelem, nők helyzete a felsőoktatásban.<p><i>DIES DIEM DOCET</i></p>A pedagógiai témák kaptak itt helyet. Betekinthetünk a pedagógia jövőjébe, a robotintelligencia világába. A tanulásfejlesztés háromlépcsős modelljéhez módszertani instrukciókat is kap az olvasó. A hazai óvodai nevelés sajátosságait elemzi az egyik írás, s egy másik tanulmány a projektpedagógiai ismereteinket bővítheti.

FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

Advertising

Bringacsere program 2012

A CSALÁDNAK MEGTAKARÍTÁS NEKED ÚJ BICIKLI!

Most akár 60% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ ÚJ BRINGÁT...

prestashop theme prestaphop themes